Sidor

måndag 14 februari 2011

De olika stämplarna

Det finns flera olika stämplar som Konad tillverkar. De ser lite olika ut, men fungerar på samma sätt. Själva stämpelytan är av mjukt gummi på alla Konads stämplar.



Vilken stämpel är bäst?
Det är självklart en smaksak, men vi tycker att den dubbelsidiga stämpeln är bäst, för den har två sidor att stämpla med, och i olika färger. Ska man stämpla med t ex grönt är det smidigt att själva stämpelytan är röd, så att motivet syns. Den gröna sidan som är lite mindre känns också lättare att använda på en liten lillfingernagel tex.
Dubbelsidig stämpel





Den ceriserosa  stämpeln som ingår när man köper ett set är lite mindre i formatet och är perfekt när man är på resande fot, eller har ont om plats.
Liten stämpel

Skötselråd för Konads stämplar: (mer om skötsel och rengöring av Konad kommer)

Lämna aldrig kvar något nagellack på stämpeln. Doppa en topps i lite nagellacksremover och torka av eventuellt lack som sitter kvar på Konadstämpeln. Det går bra att ta loss själva gummibiten ur handtaget för att komma åt på kanterna. Gummit sitter inte fastlimmat utan är bara intryckt i handtaget. Blir själva handtaget smutsigt är vanligt diskmedel tillräckligt för att få bort t ex fett eller vanligt smuts.

Vilken stämpel tycker du är bäst?

1 kommentar:

  1. I LOOOVE konad <3

    Tjec this site out to get inspiration:

    http://neglefeer.blogspot.com/

    SvaraRadera