Sidor

onsdag 16 februari 2011

Speciallack eller inte?

Behöver man verkligen använda Konads speciallack för att kunna stämpla?
Eller funkar vanligt nagellack lika bra? Vi säger att ja, det måste man om man vill få ett perfekt resultat. När du använder speciallacken vet du att lacket har den perfekta lite klibbiga konsistensen som behövs för att motivet ska bli bra. Speciallacken innehåller dessutom extra mycket pigment för att även det minsta lilla streck ska synas. Konads speciallack finns i massor av färger, så att välja rätt nyans är inget problem. Vitt och svart är de mest populära färgerna som passar till det mesta. Har man dessa 2 kan man få till massor av olika looker genom att välja olika nyanser på det "vanliga" nagellacket du har under det du stämplar.





Men hur är det med top coat? 
Topcoatet är nästan ännu viktigare att du använder Konads speciellt framtagna lack för. Använder du Konads top coat kommer ditt stämplade motiv inte att smetas ut eller lösa upp sig. Det är det risk att det gör om du använder något annat överlack. 

Du kan självklart testa dig fram med andra märken, men för att slippa frustrationen över stämpling som inte blir bra är det väl värt pengarna att investera i Konads särskilt framtagna produkter. Om du väljer att experimentera dig fram med andra märken, prova först på en lösnagel som du sedan kan slänga, så vet du hur det kommer bli innan du lägger ner tid och energi på dina naglar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar